CV storing Eindhoven

Staat u plotseling onder een koude douche? Worden uw radiatoren niet meer warm, of maakt de ketel vreselijke geluiden? Grote kans dat er sprake is van een CV storing. Hierdoor kan de ketel zijn werk niet meer goed doen en zal deze in het slechtste geval helemaal uitvallen. Heel vervelend, want we gebruiken allemaal minstens eenmaal per dag warm water of de kachel! Het is dan ook belangrijk dat u weet wie u kan helpen bij een CV storing. In Eindhoven staat de door ons aangedragen professional altijd voor u klaar!

Zelf een CV storing oplossen

Voor u onze hulp inschakelt kunt u wellicht kijken of u de storing zelf kunt oplossen. Op het display van de ketel staat in de meeste gevallen een storingscode aangegeven, in het bijbehorende onderhoudsboekje kunt u bekijken hoe u deze storing verhelpt. Is bijvoorbeeld de waterdruk te laag? Dan kunt u het expansievat bijvullen. Dit is eenvoudig zelf te doen. Lukt het niet, of wilt u liever een vakman inschakelen? Eén telefoontje is voldoende: wij sturen meteen een monteur naar u toe.

Dag en nacht spoedhulp

In Eindhoven, maar ook ver daarbuiten, staan onze specialisten dag en nacht klaar om CV storingen en andere verwarmingsproblemen te verhelpen. Wij begrijpen dat u snel van het probleem wordt verlost, daarom kunt u ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend op ons rekenen. We staan altijd voor u klaar!