CV onderhoud in Eindhoven

Werkt uw CV ketel minder goed dan voorheen? Of maakt deze vreemde geluiden? Wellicht is uw installatie toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Wanneer u een probleem met uw verwarming vermoedt kunt u de door ons aangedragen professional inschakelen. Onze monteur komt dan bij u langs in Eindhoven voor inspectie van de CV ketel. Zo voorkomt u ernstige gebreken. Voor klussen met meer spoed kunt u bij ons terecht voor CV service of CV storing.

Onderhoudscontract CV

Wilt u altijd verzekerd zijn van professionele service en onderhoud? Bij de door ons aangedragen professional kunt u een onderhoudscontract voor uw CV afsluiten. Voor een vast bedrag per jaar komen wij periodiek bij u langs in Eindhoven. Is het tijd voor onderhoud aan uw CV ketel? Dan krijgt u van ons eerst een schriftelijke herinnering. Vervolgens plannen we een afspraak voor een moment dat u uitkomt. Met een onderhoudscontract bent u bovendien verzekerd van supersnelle service bij een storing. Onze monteur zorgt dat uw systeem binnen 24 uur weer naar behoren werkt. Neem contact op voor meer informatie. Wij bieden voor ieder merk ketel contracten aan.

Onderhoud vloerverwarming

Onze monteurs hebben ervaring met uiteenlopende verwarmingsinstallaties. Zo is het ook mogelijk om de door ons aangedragen professional in te schakelen voor onderhoud aan uw vloerverwarming. Gebreken aan een systeem onder de vloer zijn moeilijk te ontdekken. Het is daarom verstandig om een professional in te zetten. Deze kan bijvoorbeeld de vloerverwarming doorspoelen. Hierdoor kan deze weer efficiënter en zuiniger functioneren. Net als een CV systeem kunt u vloerverwarming ontluchten.